Гъбен сос с чесън

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
380
297
11/02/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 962
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете необелените скилидки чесън в малка тавичка, поръсете ги с малко олио и ги запечете в загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. След това обелете скилидките.

Задушете леко гъбите, докато придобият приятен златист цвят. Добавете чесъна и разбъркайте добре.

Прибавете изварата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Поръсете с магданоз.

Сервирайте соса с паста по избор.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар