Гъбен сос с чесън

11/02/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър16713790
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 661
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете необелените скилидки чесън в малка тавичка, поръсете ги с малко олио и ги запечете в загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. След това обелете скилидките.

Задушете леко гъбите, докато придобият приятен златист цвят. Добавете чесъна и разбъркайте добре.

Прибавете изварата, лимоновия сок, сол и черен пипер на вкус. Поръсете с магданоз.

Сервирайте соса с паста по избор.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар