Сос Ромеско

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
561
10
1k
30/08/2010
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 324
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган и запържете за кратко чесъна.

Прибавете ядките, хляба, нарязан на кубчета и доматите, нарязани на едри парчета. Оставете на котлона за около 8 минути. След това изсипете в пасатор и разбийте.

Добавете печените чушки и пасирайте.

Накрая добавете оцета и лимоновия сок, разбъркайте и оставете соса в хладилник за около час.

Сос Ромеско е подходящ за салати, риба и пилешко месо.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар