Пържоли с манатарки

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
617
10
1k
08/08/2010
"Нищо не подчертава така добре вкусът на свинското месо, както шепа дъхави манатарки!"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо39 267
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 бр. пържоли от свински бут
  • гъби - 1 шепа сушени манатарки
  • топено сирене - 8 триъгълничета със зелени подправки
  • масло - 70 г
  • черен пипер
  • сол
  • вино - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натъркайте свинските пържоли със солта, черния пипер и подправки по избор, които са подходящи за свинско месо.

Накиснете манатарките във вода, за да възстановят обема си.

Отцедете и нарежете на големи парчета.

В голям глинен съд с намазано с масло дъно, се подреждат ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.

Най-отгоре натрошете и маслото, след което залейте с вино и сложете да се пече.

Рейтинг

5 6
4 2
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
райна
райна
08.12.2014 17:53
супер вкусно е...
1
0