Швейцарски яйца със сметана

IlariaIlaria
Новак
578
250
33
732
17/11/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 403
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Покрийте дъното на намазана с масло тавичка с тънки парченца от ементала, отгоре чукнете яйцата внимателно, така че жълтъците да останат цели.

Залейте със сметаната, разбита със сол и черен пипер, поръсете с настъргано сирене и печете в слаба фурна, докато сиренето се стопи.

Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с двойно дъно и незалепващо покритие 26 см
28.50 лв.
Виж ››

Допълнение към колекцията ви от уникални кухненски съдове е този алуминиев тиган с незалепващо покритие. Удобен за готвене, с дълга дръжка и прекрасен син цвят, алуминиевият тиган е новия помощник-готвач във вашата кухня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар