Вкусна печена чига

Калоян
Калоян
Новак
05/11/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 329
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото в тавичка и отгоре сложете почистената чига. Посолете я леко и поръсете черен пипер.

Сложете да се пече в силна фурна. По време на печенето постоянно я обливайте с маслото от тавата.

След като рибата е почти готово, поръсете магданоз и настърган кашкавал. Запечете до апетитен загар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария
Мария
05.07.2015 23:31
Сложих масълце, черен пипер и лимон и нищо повече, главно за да усетим натуралния вкус на чигата. Превъзходна риба! Горещо препоръчвам.
Следващия път може да опитам и с кашкавал отгоре :)
0
0