Начин на приготвяне
Белтъците се отделят от жълтъците. Кората на лаймовете се настъргва на ситно. Лаймовете се обелват, резенчетата се почистват от ципите.
Жълтъците се разбъркват със захарта до бяло, добавя се брашното, настърганата кора на лаймовете, добавя се млякото и сместа се вари на бавен огън до непрекъснато бъркане.
Охлажда се при непрекъснато бъркане. Белтъците се бият на сняг, добавя се пудрата захар, разбъркват се и се добавят резените лайм.
Белтъчната смес се смесва с млечната и всичко се разбърква. Разпределя се в намазани с масло и поръсени с брашно формички и се пекат 15 минути на 200 градуса. Сервират се, поръсени с пудра захар и украсени със сметана.