Къпана туршия

Руми
Руми
Новак
12/10/2014
Приготвяне100 мин.
Готвене120 мин.
Общо220 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 728
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушките и ги изпечете в чушокопека. Излейте оцета в подходяща купичка. Докато печете 1 чушка в чушкопека, вече опечената потапяйте в купичката с оцета и така редувайте всички чушки.

Обелете ги и нарежете на ивички. Нарежете морковите /количеството е по избор/, обелете чесъна. Смесете нарязаните чушки и моркови, добавете скилидки чесън и ситно нарязания магданоз.

Залейте всичко с приготвената саламура и оставете да престои така около 2 часа, като от време на време разбърквате. Наредете зеленчуковата смес в буркани, запечатайте ги и стерилизирайте 5 минути.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар