Супа дроб

29/09/2014
Милан
отМиланНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо1 076
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете на парченца. Овалвайте парчетата в брашно и ги изпържете.

В съда запържете и скълцания лук и моркови. След това поръсете галета и овкусете със сол и пипер.

Извадете дроба и пасирайте зеленчуците. Долейте вода и варете заедно с дроба. Накрая овкусете с лимон и магданоз.

Разбийте яйцата и застройте супата, като я темперирате внимателно.

Може да поднесете супата дроб с пържен хляб.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар