Зрял боб плакия

IlariaIlaria
Новак
597452322k
Зрял боб плакия
25/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
150 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснатият за 10 часа боб се залива със студена вода и се вари на слаб огън заедно с нарязания на ситно лук и чубрицата.

Готовият боб се сипва в намазана с олио тава, добавят се нарязаните на филийки зеленчуци, заливат се с олиото и топла вода /около 200 мл/, поръсват се с черен пипер, сол, магданоза и джоджена. Накрая се добавят резенчета лимон.

Ястието се пече в умерена фурна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: