Австралийски пай с пушена сьомга

Марина НордМарина НордНовак1219
09/09/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо529
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • бутер тесто - 400 г
  • киви - 2 бр.
  • сьомга - 400 г пушена
  • сметана - 100 г
  • яйца - 2 бр.
  • бадеми - 30 г филирани
  • индийско орехче - 1 щипка
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - ½ ч.л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва и се слага в тава. Набожда се с вилица и се пече 10 минути на 200 градуса.

Кивито се обелва, нарязва се на резени и се редят върху тестото. Покрива се с нарязана на едро пушена сьомга.

Яйцата се разбиват, добавя се сметаната, индийското орехче, солта и черният пипер и тази смес се излива върху сьомгата.

Пече се 30 минути на 180 градуса. Вади се, поръсва се с бадеми и се запича още 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар