Начин на приготвяне
Измийте добре суровото кашу и го сипете в купа. Залейте го с вода и оставете да престои една нощ.
На следващия ден отново го измийте хубаво и го пасирайте в блендер заедно с останалите съставки за крема за тортата. Приберете в хладилника.
За блата смелете хубаво мюслито и получените трохи объркайте със зехтина. Добавете малко соево мляко, за да се получи смес с консистенция на мокър пясък. Разпределете по дъното на форма с падащо дъно и притиснете добре.
Разпределете отгоре крема и приберете чийзкейка в хладилник за няколко часа.
Разбийте сладкото и го разпределете отгоре. Поръсете с кокосовите стърготини и върнете веган сладкиша в хладилника за една нощ.
На следващия ден махнете стените на формата, нарежете и поднесете.
Веган чийзкейкът с кашу и кокос е чуден.
Ако тази рецепта ви харесва, опитайте тази чийзкейк-баклава - ще се влюбите!