Гофрети с бира

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
01/12/2008
"Интересна комбинация от вкусове и аромати, в резултат на която получавате хрупкави гофрети с бира, които може да консумирате с бира "
Готвене15 мин.
Общо15 мин.
Порции6-8 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 033
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Млякото се затопля леко (до около 30 С) и в него се размива маята.

Яйцата се разбиват и се добавят към млякото, заедно с половината масло и останалите продукти. Трябва да се получи тесто, малко по-рядко от кексово.

Тестото се оставя да втаса на топло за около два часа.

Гофретникът се загрява, повърхностите му се намазват с четчица с останалото масло и се сипва от тестото.

Гофретите се пекат, докато станат златисти.

Поднасят се веднага с каквото обичате.

Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
28.99 лв.
Виж ››

Най-апетитните палачинки са онези, които ви поднесат в кревата, а за най-добри резултати винаги може да се доверите на този удобен за употреба качествен тефлонов тиган за палачинки.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар