Начин на приготвяне
Вземаме дълбока купа и вътре счукваме три яйца.
Разбъркваме сместа с една телена бъркалка, може и с миксер, след което добавяме киселото мляко, захарта солта и бакпулвер.
Разбъркваме още малко, така че всичко да се разбърка хубаво, след което добавяме брашното и разбъркваме до получаване на хомогенно смес.
Включваме гофретника да загрее, леко го намазняваме.
С пощта на черпак или с една голяма лъжица изсипваме от сместа вътре, но не догоре, а така че малко до остане място.
Изчакаме 5-6 минути да се изпече и отгоре намазваме гофретите с шоколад.
Подреждаме парченца банан и добавяме малко ягодов топинг, ако имаме.
Гофретите за 10 минути са готови.