Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Кебап»Кебап от агнешко по кавказки

Кебап от агнешко по кавказки

Нина НордНина Норд
Джедай
5520
Кебап от агнешко по кавказки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
55 мин.
Порции
10

Необходими продукти

  • агнешко месо - 2 кг
  • лук - 4 глави
  • зелен лук - 10 пера
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се напръсква с олио.

Поръсва се със ситно нарязан зелен лук. Разбърква се и се оставя за 2 часа на студено.

Месото се пече на скара заедно с разрязаните на две глави лук.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: