Пилешка супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
56
69
25/06/2014
Приготвяне35 мин.
Готвене70 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 585
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крилца се варят в голяма тенджера.

Прибавя се лукът, пащарнакът, морковът, а след като заври, се прибавят зърната от черен пипер.

След като заври бульонът, се прехвърля в огнеупорен съд и се готви за 2 часа, като бульонът се препенва.

Разкъсаното месо на пилето се прибавя към бульона. Супата се сервира гореща.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар