Пилешка супа

25/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо105 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 929
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крилца се варят в голяма тенджера.

Прибавя се лукът, пащарнакът, морковът, а след като заври, се прибавят зърната от черен пипер.

След като заври бульонът, се прехвърля в огнеупорен съд и се готви за 2 часа, като бульонът се препенва.

Разкъсаното месо на пилето се прибавя към бульона. Супата се сервира гореща.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар