Риба с чеснов сос

26/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 904
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от костите и кожата, измива се добре, нарязва се на парчета по диагонал и всяка порция се начуква с чукче. Посолява се със сол и червен пипер.

Панира се с брашно и се изпържва в силно сгорещена мазнина. Чесънът се обелва и се счуква със сол, прибавят се ореховите ядки и заедно с чесъна се счукват до получаване на хомогенна смес.

Добавя се разбърканото мляко с дребно нарязания копър. Така приготвеният сос се поднася за гарнитура на изпържената риба.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар