Риба треска, панирана и запечена

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
281
27
241
27/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 236
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирана Риба

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива се и се реже на порции. Панира се в брашно и се изпържва в маслото.

Изпържват се и картофите, нарязани на резени. Парчетата риба и картофите се нареждат в тава, покриват се с настърган на ренде лук и се заливат със смес от разбитите в млякото яйца.

Поръсва се със сол и черен пипер и се запича в умерена фурна.

Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна мелничка за сол и пипер 2в1
23.20 лв.
Виж ››

Нуждаете се от мелнички за сол и пипер, всъщност ви трябва само една! Красив дизайн и практична употреба. Нашата мелничка е 2 в 1 - мели и сол, и пипер. Любима на всяка домакиня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар