Риба треска, панирана и запечена

27/05/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо917
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива се и се реже на порции. Панира се в брашно и се изпържва в маслото.

Изпържват се и картофите, нарязани на резени. Парчетата риба и картофите се нареждат в тава, покриват се с настърган на ренде лук и се заливат със смес от разбитите в млякото яйца.

Поръсва се със сол и черен пипер и се запича в умерена фурна.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар