Риба треска, панирана и запечена

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
27/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 208
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива се и се реже на порции. Панира се в брашно и се изпържва в маслото.

Изпържват се и картофите, нарязани на резени. Парчетата риба и картофите се нареждат в тава, покриват се с настърган на ренде лук и се заливат със смес от разбитите в млякото яйца.

Поръсва се със сол и черен пипер и се запича в умерена фурна.

Двойно емайлиран ретро тиган рустика
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Двойно емайлиран ретро тиган рустика
11.80 лв.
Виж ››

Винаги под ръка, с ергономична форма и удобна дръжка - този емайлиран тиган рустика е пръв помощник на домакинята.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар