Калкан плакия

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
140
03/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 380
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете калкана на дребно и го посолете.

Нарежете лука на ситно и го изпържете в олиото и малко брашно.

Сипете топла вода и в получения сос пуснете парчетата риба. Сложете и нарязаните скилидки чесън.

Покрийте рибата с резени лимон. Поръсете с галета и магданоз. Печете на предварително загрята умерена фурна.

Поднесете рибата, декорирана с кръгчета домати.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар