Раци с бяло вино

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
27/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо461
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете измитите раци. Смесете бялото вино с малко вода и добавете подправките.

Поставете на слаб огън за 20 минути. Добавете свареното месо от раци и оставете да се задуши още 15 минути.

Пригответе желатина според указанието на опаковката. Когато се поохлади, намокрете с него стените на стъклени чаши (или друг съд).

След това изсипете сместа с раците. Поставете чашите в хладилника, докато съдържанието в тях се желира.

За да отделите желето от стените на съда, го потопете бързо в топла вода и го обърнете.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар