Раци с бяло вино

27/06/2014
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете измитите раци. Смесете бялото вино с малко вода и добавете подправките.

Поставете на слаб огън за 20 минути. Добавете свареното месо от раци и оставете да се задуши още 15 минути.

Пригответе желатина според указанието на опаковката. Когато се поохлади, намокрете с него стените на стъклени чаши (или друг съд).

След това изсипете сместа с раците. Поставете чашите в хладилника, докато съдържанието в тях се желира.

За да отделите желето от стените на съда, го потопете бързо в топла вода и го обърнете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар