ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Солено Руло»Кето руло с гъби и кайма

Кето руло с гъби и кайма

Кето руло с гъби и кайма
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
28/03/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и наситнете гъбите и лука.

Загрейте олиото в тиган и задушете зеленчуците до омекване. Поръсете ги със сол и черен пипер, добавете каймата.

Пържете до готовност на каймата, като натискате, за да я раздробите хубаво.

Разбийте яйцата и ги смесете с настъргания кашкавал.

Сложете хартия за печене в тава и я намазнете. Сипете на дъното яйчената смес и я заравнете.

Изпечете яйчения блат до готовност. След това сипете плънката и я разстелете.

Завийте на солено руло и покрийте с фолио за печене. Върнете във фурната и допечете за около 15 минути.

Кето рулото с гъби и кайма е много вкусно.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: