Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Солено руло»Кето руло с гъби и кайма

Кето руло с гъби и кайма

Кето руло с гъби и кайма
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • яйца - 4 броя
  • гъби - 4 - 5 броя
  • лук - 1 глава
  • кашкавал - 100 грама
  • кайма - 250 грама
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и наситнете гъбите и лука.

Загрейте олиото в тиган и задушете зеленчуците до омекване. Поръсете ги със сол и черен пипер, добавете каймата.

Пържете до готовност на каймата, като натискате, за да я раздробите хубаво.

Разбийте яйцата и ги смесете с настъргания кашкавал.

Сложете хартия за печене в тава и я намазнете. Сипете на дъното яйчената смес и я заравнете.

Изпечете яйчения блат до готовност. След това сипете плънката и я разстелете.

Завийте на солено руло и покрийте с фолио за печене. Върнете във фурната и допечете за около 15 минути.

Кето рулото с гъби и кайма е много вкусно.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: