Начин на приготвяне
Сваряваме едното яйце, отделяме жълтъка и го намачкваме с вилица.
Към него прибавяме двата останали сурови жълтъка и бъркаме до получаването на гладка смес.
Към сместа изсипваме 1 ч.ч. брашно и омекналото на стайна температура масло и разбъркваме. Прибавяме и останалото ни брашно и омесваме гладко тесто.
Разделяме тестото на топчета с големина на орехчета, които разтегляме на лентички и усукваме през средата за да се получат папионки.
Разбиваме двата белтъка с ванилията на твърд сняг.
Започваме да редим папионките в намазана с масло тавичка, като преди това ги топим в белтъците и ги овалваме в пудрата захар.
Слагаме ги да се пекат в силно загрята фурна, като внимаваме да не изгорят.