Начин на приготвяне
Залейте фурмите с гореща вода и ги оставете за 10 минути. След това отцедете и подсушете с хартия.
В сух тиган запечете бадемите за кратко. След това към тях добавете тиквените семки. Бъркайте непрекъснато за около минута - две. Оставете да се охладят.
Разтопете шоколада и маслото в съд на водна баня.
Смелете в блендер ядките.
Добавете към тях фурмите и смелете и тях.
Накрая прибавете разтопените шоколад и масло.
Разбъркайте и от тази смес оформете сурови бонбони, които оваляйте във фино смлени тиквени семки.
Готовите веган бонбони поставете в хладилник за час, да стегнат.
Вкусни и дравословни бонбони с фурми и шоколад, които са подходящи за всеки семеен празник.