Агнешко орман кебап

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
07/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 381
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избирате месото от агнешки гърди и го нарязвате на агнешки хапки. Пържите го в сгорещена мазнина, докато се изпари собствената му вода. Прибавяте ситно нарязания лук и нарязаните на ивички чушки. Пържите 10 минути.

Прибавяте доматеното пюре, размито в малко вода, и поръсвате с черен пипер. Задушавате, докато сместа остане на мазнина. После заливате с 2 ч.ч. гореща вода, посолявате, добавяте ситно нарязаните чесън, джоджен и магданоз, захлупвате и печете 45 минути в умерена фурна този агнешки кебап.

Десетина минути преди да извадите от фурната готовия кебап, сгъстявате с препеченото брашно, размито в малко вода.

След това ви остава само да се насладите на Агнешко орман кебап!

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар