Постни панирани сармички от лапад

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
20/01/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо967
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиствате, измивате и сварявате копривата в леко подсолена вода до пълно омекване. Отцеждате я добре, наситнявате я и я смесвате с натрошеното сирене, 2 яйца и орехите.

С лъжица слагате подготвените листа от лапад от тази смес и завивате сармички. Правите гъста паста от брашното, прясното мляко и 1 яйце.

Топите сармичките и ги пържите в сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар