Бакла с агнешко месо

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
113
140
28/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 306
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Осолявате баклата и след това я попарвате. Задушавате в мазнината нарязаното на дребно месо заедно със ситно нарязан лук и баклата.

Когато баклата омекне, поръсвате с червен пипер и сипвате 1 ч.ч. топла вода. Оставяте ястието да ври на тих огън. Когато баклата е напълно сварена, слагате вътре препеченото брашно и посолявате.

Поръсвате със ситно нарязан копър и магданоз. Добавяте счукан чесън и сервирате ястието студено заедно с кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар