Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Фасул с гъби пачи крак на фурна

Фасул с гъби пачи крак на фурна

Фасул с гъби пачи крак на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Много впечатлени останахме от вкуса на това ястие с фасул и гъбки"

Необходими продукти

  • чушки - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • боб - 300 г консерва
  • пачи крак - 500 г гъби
  • моркови - 2 бр.
  • магданоз - свеж
  • универсална подправка - зеленчукова
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете чушките и лука. Сипете малко зехтин в тава за печене. Сипете зеленчуците и гответе до омекването им.

Щом са златисти, добавете гъбите пачи крак, може и да ги нарежете. Гответе 8 минути. Овкусете със зеленчукова подправка, черен пипер и сол.

Сипете боба и сипете 1 ч.ч. топла вода. Разбъркайте и гответе до сгъстяване.

Фасула с гъби пачи крак на фурна поръсете с магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: