Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Свински врат с гъби и зеленчуци

Свински врат с гъби и зеленчуци

Свински врат с гъби и зеленчуци
Снимка: Анонимен
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
5
"Винаги много вкусно ни се получава това ястие със свинско и зеленчуци"

Необходими продукти

  • гъби - 200 грама
  • свински врат - 500 грама (без кокал)
  • моркови - 2 броя
  • зелени чушки - 1 брой
  • червени чушки - 2 броя
  • лук - 7 глави
  • домати - 2 броя
  • олио
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинското месо и го нарежете.

Почистете зеленчуците и ги нарежете, прехвърлете ли заедно с месото в гювеч.

Посолете и овкусете с червен пипер. Сипете олио и вода.

Сложете във фурната, включете на 250 градуса и печете до готовност.

Свинският врат с гъби и зеленчуци е много вкусен.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: