Пиперки с плънка

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
01/06/2009
"Пълнените чушки отдавна не обикновена селска манджа! Днес те са апетитно студено предястие, с което да впечатлявате "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 206
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се разрязват на две по дължина и се почистват от дръжките и семките. Изпържват се в тенджера с олиото до златисто.

Прави се плънка, като се смесват оризът, който предварително е сварен, размачканите жълтъци от сварените яйца, почистените от костилките маслини, нарязаният тарос, киселото мляко и сол.

Чушките се пълнят с плънката. Сервират се студени.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
admin
admin
11.06.2009 13:12
Таросът е вид подправка, която се още нарича естрагон или тарагон. Използва се основно като подправка за салати, в ястия от месо, яйца и макарони. В крайна сметка рецептата може и без нея!
0
0
Мими
Мими
02.06.2009 02:16
Рецептата е супер, вече я пробвах. Браво.
0
0