Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Сочни свински пържоли на тиган

Сочни свински пържоли на тиган

Сочни свински пържоли на тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Толкова сочни и толкооова вкусни са тези свински пържолки"

Необходими продукти

  • свински пържоли - 4 бр. вратни
  • сол
  • пипер меланж
  • кимион
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте свинските пържоли и сложете върху дървена дъска.

Посолете със сол от двете страни. Поръсете с пипера и кимиона.

Оставете така за около 1/2 час, за да поеме от подправките.

Загрейте тиган с незалепващо покритие. Добавете зехтина.

Поставете пържолите на дъното, без да се застъпват.

Изпечете от двете страни до готовност.

Извадете и поднесете сочни свински пържоли на тиган с желаната от вас гарнитура.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: