Начин на приготвяне
Смесваме съставките за маринатата, намазваме с тях пържолите, като лекичко ги начукваме през фолио, за да поемат съставките.
Прехвърляме ги в купа, покриваме ги с фолио и ги оставяме в хладилник за няколко часа.
След това ги запечатваме на грил тиган за няколко минутки от двете страни, като с тях изпичаме парченцата сланина, нарязаните на шайби глави лук и печурки.
Прехвърляме всичко в тава, като първо редим лука, отгоре гъбите и накрая грилнатите пържоли.
Завиваме с фолио и печем в средата на предварително загрята на 200 °C фурна до приятен загар.
Поднасяме карамелизирани свински пържоли на фурна, гарнирани с печен лук и салата по избор.
Бон Апети!