Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Свински вратни пържоли на грил тиган

Свински вратни пържоли на грил тиган

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5
Свински вратни пържоли на грил тиган
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Мариновате и печете - нещо неразбрано има ли"

Необходими продукти

  • свински врат - 600 г без кост
  • сол
  • олио - 3 с.л.
  • черен пипер
  • чубрица
  • бира - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свински врат се нарязва на парчета като за пържоли. Поръсват се със сол, челен пипер, чубрица и се заливат със смес от олио и чаша бира.

Покриват се с фолио и оставяме 1 час на хладно.

Печем в загрят грил тиган, намазан предварително с малко олио от двете страни до готовност. Лесно и вкусно!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: