Зимна зелева чорба

ЗинкаЗинкаНовак
08/01/2013
"Ще се изненадате, но тази чорба се яде студена "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 772
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно киселата зелка, заливаме с 6-7 чаши вода и слагаме да ври докато омекне. В олиото запържваме наситнения праз, прибавяме брашното да се запръжи, оцветяваме с червен пипер и изсипваме запръжката при зелето.

Прибавяме картофите, нарязани на кубчета, ориза, стръкче чубрица, зелева чорба и оставяме да се довари.

Поднасяме зимната зелева чорба студена.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лил
Лил
04.12.2013 09:54
На снимката има и месо в супата,а в рецептата-не.
И защо зимата да поднасяме студена супа?
3
0
kolio
kolio
04.12.2013 00:55
най-голямата простотия която съм чел
4
0