Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Печен свински врат в плик

Печен свински врат в плик

НикиНики
Новак
2358413k
Печен свински врат в плик
Снимка: Ники
2 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Радваме се, че вече е студено навън. Сякаш това печено свинско е още по-вкусно през зимните месеци"

Необходими продукти

  • свински врат - 600 г
  • соев сос
  • аджика - 1 ч.л. суха
  • лук - 2 бр.
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинския врат нарязваме на кубчета, овкусяваме със соев сос и суха аджика и оставяме в хладилника до вечерта.

В плик за печене поставаме нарязания на лентички лук, след това маринованото месо и завръзваме плика.

Поставяме в тава и печем на 200 градуса за около 1 час.

Поднасяме това вкусно свинско с прясна салата и чаша червено вино.

Печеният свински врат в плик е готов.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: