Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на средно големи кубчета. Гъбите и чушките почистете и нарежете на ленти, а лука и чесъна - на тънко.
Сипете олио в дълбок тиган и го сгорещете. Сипете месото, овкусете с черен пипер и сол. Разбъркайте и сложете капак.
Запържете месото и прибавете лука и чесъна, а малко след тях сипете гъбите и чушките. Отново гответе под капак, като разбърквате периодично.
Когато поомекнат зеленчуците, овкусете кебапа с чубрица, черен пипер и сол. Добавете доматите от консерва и намалете огъня.
Гответе докато ястието остане само на мазнина.
Поръсете с пресен магдано и сервирайте веднага.
Кавърма-кебапът с гъби и свинско е готов.