Ezine.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Кебап»Винен кебап със свинско и ориз

Винен кебап със свинско и ориз

IlariaIlaria
Новак
59762531
Винен кебап със свинско и ориз
Снимка: Петя
1 / 4с Видео
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Направо огладняваме само от снимките на този винен кебап"

Необходими продукти

  • доматено пюре - 1 с.л.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • свинско месо - 500 г
  • лук - 2 глави
  • магданоз - за поднасяне
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • червено вино - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета. Накълцайте и запържете лука, добавете червения пипер към него.

Сипете местото и запържете още малко. Сипете виното, залейте с вода и доматено пюре свинския кебап.

Овкусете винения кебап с дафиновия лист, черния пипер и солта. Оставете да се задуши до изпаряване на течността наполовина.

Сервирайте винения кебап със свинско и ориз, поръсен с магданоз и с топка варен ориз.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: