Начин на приготвяне
Почистете телешкото бонфиле от мазнини и ципи. Разделете го на 2 парчета, от които се оформят тънки пържоли с нож. Хубаво ги овкусете със сол и черен пипер.
Галетата предварително препечете на сух тиган. Смесете я в купа със счукания с малко сол чесън, накълцания лук, магданоз, салама - на тънки жулиени, нарязаното на кубченца сирене, настъргания Пармезан. Разбъркайте всичко много добре.
Разпределете сместа върху двата телешки стека, завийте хубаво на рула, завържете ги с конец здраво и ги оставете за 2 часа в хладилника, за да се поемат ароматите.
Загрейте зехтин в тиган и сложете рулата хубаво и равномерно да се запържат. Постепенно долейте виното, бульона и оставете да се задушава за между 45 минути и 1 час.
Не позволявайте рулата да остават на сухо, като доливате по малко бульон или топла вода. Готовите Брачиоли поднесете с паста със сос, сотирани картофи или картофено пюре, сотирани гъби и т.н.