Зрял фасул с кървавица в гърне

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
20/05/2009
"Най-вкусната гозба от кухнята на баба "
Готвене70 мин.
Общо70 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 560
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне. Заливат се с мазнината и малко вода и се варят на тих огън до готовност.

Ако кървавицата не подсоли достатъчно фасула, накрая се прибавя сол на вкус.

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар