Зрял фасул с кървавица в гърне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Зрял фасул с кървавица в гърне
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Сготви70 мин.
Общо70 мин.
Порции2-4
"Най-вкусната гозба от кухнята на баба"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне. Заливат се с мазнината и малко вода и се варят на тих огън до готовност.

Ако кървавицата не подсоли достатъчно фасула, накрая се прибавя сол на вкус.

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: