Пръжки с лук

IlariaIlaria
Новак
578
253
33
733
03/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 944
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1.5 кг от бут
  • олио - 4 с.л.
  • лук - 6 по - големи глави
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки, осолете го и го запържете в олиото, докато се поизпари водата и придобие полузапържен вид.

Прибавете и лука, нарязани на кръгове, объркайте го много добре с месото и пържете, докато лукът поомекне.

Когато ястието стане напълно готово го поръсете с черния пипер.

Професионален трион за рязане на месо 40cm
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионален трион за рязане на месо 40cm
47.80 лв.
Виж ››

Ако обичате месни ястия, вероятно често приготвяте такива у дома. Още по-лесно ще ви е с професионален нож за рязане не месо. Остър, удобен за употреба, практичен. С нож за месо в ръка готвенето е фасулска работа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар