Супа от дроб

Павлина
Павлина
Новак
19/10/2010
"Ще ви сгрее и ще ви засити, и ще ви хареса, затова си запишете рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 209
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме част от мазнината и запържваме брашното. Нарязваме лука на ситно и го запържваме в останалата мазнина. Към лука добавяме измития и нарязан на малки кубчета дроб и го запържваме.

Запържения дроб добавяме в разредената запръжка и варим 10 минути.

Застройваме с яйце и оцет или кисело мляко.

Сервираме гореща, поръсена със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар