Свински пържоли със суров лук

Ана ИвановаАна ИвановаНовак
14/11/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 476
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 бр.
  • лук - 2 големи глави
  • мас - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изтънете пържолките с чук за месо, посолете и ги оставете да престоят. Осолете лука и го поръсете с черен пипер. Изпържете пържолите в сгорещено олио, докато се зачервят и от двете страни.

Разстелете половината от лука в огнеупорен съд, наредете отгоре пържолите, а след това сложете и остатъка от лука. Захлупете съда и го оставете на топло за 10-тина минути преди сервиране.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар