Шотландски яйца с кайма

22/11/2012
Щеряна
отЩерянаНовак
"Дайте на един шотландец родопско одеало и той ще си скрои пола, дайте му яйца и той ще ги скрие в кайма, за да приготви тези вкусни аламинути "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 817
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате четири от яйцата. Обелвате ги.

Докато яйцата се варят с петото яйце и останалите продукти омесете каймата. Анасона го стрийте в хаванче.

Филийката хляб накисвате в млякото и след това я изстисквате и наронвате в каймата. Месите каймата до получаването на еднородна смес.

Взимате едно яйце и го увивате с каймата от всички страни. Не правете дебел слой, за да се изпържи бързо и добре. Овалвате го в царевично брашно и пускате във фритюрника или в тиган с поне половин пръст олио. Изпържвате от всички страни

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар