Шотландски яйца с кайма

Щеряна
Щеряна
Новак
22/11/2012
"Дайте на един шотландец родопско одеало и той ще си скрои пола, дайте му яйца и той ще ги скрие в кайма, за да приготви тези вкусни аламинути "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 147
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате четири от яйцата. Обелвате ги.

Докато яйцата се варят с петото яйце и останалите продукти омесете каймата. Анасона го стрийте в хаванче.

Филийката хляб накисвате в млякото и след това я изстисквате и наронвате в каймата. Месите каймата до получаването на еднородна смес.

Взимате едно яйце и го увивате с каймата от всички страни. Не правете дебел слой, за да се изпържи бързо и добре. Овалвате го в царевично брашно и пускате във фритюрника или в тиган с поне половин пръст олио. Изпържвате от всички страни

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар