Чомлек със свинско

05/11/2013
LiLi
отLiLiНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 364
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и картофите се почистват, а свинското месо се нарязва на едри парчета. Нарязваме картофите на едро, а лука на филии.

Подреждаме филиите лук на дъното на тенджера под налягане. Отгоре поставяме свинското месо. Завършваме с 1 ред картофи. Подправяме, заливаме с бялото вино, бульона, олиото и подправките и варим около 50 минути на тих огън.

Поднасяме ястието поръсено със ситно нарязан магданоз. По желание може да поръсим с лют червен пипер.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар