Свинско в було

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k637
Свинско в було1 / 2
08/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско контрафиле - 1. 2 кг
  • пушени гърди - 150 г
  • кашкавал - 150 г
  • було - 1 бр.
  • зеленчуков бульон - 1 кубче
  • чесън - 4 - 5 скилидки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът и пушените гърди се нарязват на пръчици, а филето се реже на филии от по 150 грама всяка.

Върху парче от булото се поставя една филия филе, овкусява се с разтворения в 2 с.л. зеленчуков бульон, счукания чесън, сол, черен пипер и се добавят малко от гърдите и кашкавала.

Захлупва се с друга овкусена филия и хубаво се увива с булото.

Пече се от двете страни на скара или барбекю 10 – 12 минути.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: