Задушени гъби

Ангелина
Ангелина
Новак
01/11/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 125
  • Преглеждания за месеца120
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистите гъбите и ги нарежете на филийки. Задушете ги в олиото и малко вода.

Когато поомекнат прибавете виното, посолете и ги подправете с черен пипер. Оставете ястието да ври няколко минути, свалете от огъня и поръсете със ситно нарязан магданоз.

При сервиране може да гарнирате с няколко резенчета лимон.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар