Начин на приготвяне
Обезципете и нарежете бонфилето на малки хапки. Оваляйте в черен пипер и оставете настрана.
Накълцайте на ситно лука, чесъна и целината и запържете за 5 минути в олиото на умерен огън.
Сложете месото и моркова, нарязан на парченца и задушете за 10 минути като от време на време отваряте капака и разбърквате или просто разклащате леко тенджерката.
Сипете доматите от консерва - смлени или на малки парченца, червената чушка също наситнена. Налейте виното и водата и оставете да заври.
Обелете и нарежете картофките на дребно или по-едро - както ви харесва.
Сложете ги в чорбата, когато вече е завряла.
Посолете, подправете с розмарин и гответе под капак 40 минути.
Доливайте вода, ако е необходимо, и искате гулаш чорбата да е по-рядка.
Поднесете вкусната свинска гулаш чорба.
Добър апетит!