Свинска джолан чорба

Emilia KrumovaEmilia Krumova
Новак
616166
Свинска джолан чорба
Снимка: Emilia Krumova
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8
"Няма да сгрешите ако приготвите една свинска джолан чорба още днес"

Необходими продукти

  • картофи - 4 броя
  • свински джолан - 1 бр.
  • чушки - 1 червена
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 бр.
  • зеленчуков бульон
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинския джолан до пълна готовност, след което го обезкостете и накъсайте.

В бульона от варенето добавете настъргания морков, наситнените лук и чушка.

Варете 15-тина минути, след което добавете нарязаните на кубченца картофи и бульона.

Накрая добавете и месото.

Намалете котлона и варете свинската супа още 30-тина минути. Овкусете я със сол и пипер.

Когато супата е готова, може да я поръсите с пресен магданоз. Сервирайте още топла.

Свинската джолан чорба е много вкусна.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: