Свинско месо със сос от хрян и горчица

ХрисиХрисиНовак
05/11/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 560
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - от корема 600 гр.
  • хрян - корени 1 бр.
  • ябълки - 2 бр.
  • оцет
  • захар
  • горчица - 20 гр.
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното месо се нарязва на парченца, посолява се леко и се оставя 5-6 минути, след което се задушава 6 минути, залива се постепенно с гореща вода и се вари на тих огън до омекване.

Към соса от варенето на месото се прибавят хрянът и ябълките, настъргани на ренде, горчицата и подправките.

Посолява се на вкус и се вари още 3-4 минути.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар