Начин на приготвяне
Измийте месото от свински бут, подсушете го, намажете го с горчицата и го оставете да отлежи 15 мин.
В тенджера сгорещете олиото, изпържете месото от всички страни на силен огън, добавете ситно нарязания лук и три от остърганите моркови, оформени на кубчета, намалете котлона и задушавайте 4-5 мин.
Прибавете доматеното пюре, залейте с бульона, добавете дафиновия лист, похлупете тенджерата и варете 2 часа на тих огън.
Извадете месото от тенджерата, увийте го в алуминиево фолио и го сложете на топло място.
Претрийте соса през сито, кипнете го и го подправете с черен пипер и сол.
Нарежете останалите остъргани моркови на тънки дълги ивички, бланширайте ги в кипяща вода за 4 мин. и ги отцедете добре.
В тиган загрейте силно маслото, сипете бланшираните моркови и захарта и ги пържете 3-4 мин. на слаб огън, след което ги поръсете с черен пипер и сол и ги свалете от огъня.
Нарежете месото, разпределете го по чиниите, залейте го със соса и го гарнирайте с пържени моркови.