Чернокоп на скара по селски

12/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2

Необходими Продукти

  • риба - 500 грама чернокоп
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • лимони - 1
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата от главите и вътрешностите, след което старателно измийте под течаща вода.

Овкусете чернокопа с пипер и сол, покрийте с фолио и изчакайте да се отцеди от водата и да поеме аромата на пипер.

Намазнете загрята скара с олио и изпечете рибата от двете страни до готовност. Поднесете с резени лимон.

Чернокопът на скара по селски е готов.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: